duminică, 15 septembrie 2013

Apartamente 4 camere de vanzare in Sibiu bloc nou

        Apartamente de 4 camere de vanzare in Sibiu zona Selimbar in Ansamblul Rezidential Cartierul Primaverii, str. Tudor Vladimirescu, imobil constructie noua . Ansamblul cuprinde constructia a 7 imobile tip vila de 2 etaje si cu numai 6 apartamente pe fiecare imobil.
        Apartamentele de 4 camere sunt decomandate, bucatarie inchisa si dotata cu camara, 2 bi, 2 balcoane si un loc de parcare individual inclus in pret. Stadiul de predarea al apartmentelor de 4 camere este de finisat complet la cheie : centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. Toate utilitatiile sunt racordate si toate instalatiile, sanitare si termice, realizate. Finisajul se poate alege de fiecare cumparator dupa gustul sau. 
         Dezvoltatorul pune la dispozitie mai multe modele de finisaje: gresie, faianta, parchet, usi interioare; clientul poate sa aleaga din aceste modele sau sa aleaga din magazin stabilindu-se inainte un buget pentru fiecare . Se ofera garantie din partea constructorului pe structur, finisaje, instalatii, izolatie, acoperis, zidarie etc.
         Termenul de predare al apartamenteleor de 4 camere este in mai 2014, cu posibilitatea de a rezerva apartamentul cu un avans de minim 1000 euro. apartamentele de 4 camere sunt doar 2 pe fiecare imobil, si sunt doar la etajul 1 si etajul 2.
          Pret 53000 euro, Suprafata 88 mp , se accepta si prima casa, nu percepem comision. pentru detalii apelati la agentul nostru direct de vanzari, sau pentru detalii vezi site-ul nostru.
          Robert iordache
tel: 0745633772

luni, 2 septembrie 2013

Apartamente 3 camere in Sibiu de vanzare in bloc nou

         

           Apartamente de 3 camere de vanzare in Sibiu in cartierul Primaverii, un proiect nou in Sibiu situat in Selimbar, str. Tudor Vladimirescu, zona de Sud a Selimbarului. Ansamblul este format din 7 imobile tip vila de 2 etaje, cu cate 6 apartamente de 3 camere pe fiecare imobil. Zona este bine definita de planul urbanistic zonal cu imobile de maxim 2 etaje si imobile cu un numar maxim de 6 apartamente pe imobil. Aici sunt doar apartamente spatioase, clientela se selecteaza singura prin suprafata, pretul si calitatea apartamentelor.
          Apartamentele de 3 camere au suprafete de 80 mp si pretul este de 49500 euro si apartamentele de 88 mp care se pot folosi si ca apartamente de 4 camere au pretul de 53000 euro.
         Stadiul de predare al apartamentelor este de finisat complet la cheie cu centrala proprie. Apartamentele sunt decomandate si au bucatarie inchisa si cu camara, 2 bai, 2 balcoane si un loc de parcare propriu. Detalii clic aici

           Termenul de predare al apartamentelor este mai 2014, finisate la cheie si bransate la toate utilitatiiile. Se accepta si programul prima casa, nu se percepe comision, nu se percepe comision.
     Detalii direct de la dezvoltator:
Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0734526991